Partia Social-demokrate e Tom Doshit merr drejtimin e Keshillit te Qarkut Shkoder.

 

Marina Duhani eshte zgjedhur Kryetare e Këshillit të Qarkut me 19 vota pro, 1 kundër dhe 1 abstenim.

 

PSD e Tom Doshit merr keshtu drejtimin e nje prej institucioneve kryesore te qarkut Shkoder, ne kuader te marreveshjes me aleatin PS.

 

Nderkohe me 22 vota pro Lulzim Zaraj u zgjodh nenkryetar i Qarkut. Kryesia e re e ketij institucioni do te jete si me poshte:

 

Blediana Nika Shkoder PS

Tonin Marinaj Malesi e Madhe PS

Kristjana Kovaci Vau Dejesi PS

Franc Rroku Fushe Arrezi BF

Dritan Hasani Puka BF

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *