Ashtu si në Dibër, edhe për bashkinë Kolonjë, Partia Socialiste ka zgjedhur një mjek kandidat për zgjedhjet e pjesshme lokale, që do të mbahen më 20 nëntor. Emri i Ilia Stefos, propozim i degës së PS-së kolonjë është miratuar në mbledhjen e kryesisë së përgjithshme. Pandeli Majko, tha se përzgjedhja është e duhura, pasi Stefo është një prej qytetarëve të Kolonjës dhe ka mbështetje atje. Zgjedhjet për kreun e bashkisë kolonjë, zhvillohen pasi kryetari i saj Arben Malo, ndërroi jetë si pasojë e një ataku kardiak. Opozita do të garojë në këto zgjedhje me Dritan Hajron, kandidat i propozuar nga Partia Agrare Ambientaliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *