Partia Socialiste do te marre nga shteti 86 milione leke si mbeshtetje per kete vit.

 

Si partia me e votuar me 74 deputete, partia Socialiste merr pjesen kryesore te fondeve vjetore qe ka shperndare komisioni qendror i zgjedhjeve.

 

Ndersa partia demokratike do te marre nga shteti vetem 52 milione leke, pasi ne zgjedhjet e kaluara ajo mori 43 mandate.

 

Komisioni qendror i zgjedhjeve ka vendosur qe te shperndaje fondet vjetore per tre partite e tjera parlamentare; LSI te marre 27 milione leke, PDIU 10 milione dhe PSD 7 milione leke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *