Tëitter i thotë lamtumirë ikonës tradicionale të shpendëve: ajo është zëvendësuar me imazhin e një qeni Shiba Inu.

 

Elon Musk foli për ndryshimin duke postuar në Tëitter “siç ishte premtuar” një imazh nga një bisedë e një viti më parë, në të cilën një përdorues tjetër i sugjeroi Musk “të blinte Twitter” dhe “të ndryshonte logon e zogjve në një “qen”.

 

Është e paqartë nëse ndryshimi i logos është i përhershëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *