Qindra protestues të zemëruar u përlplasën këtë të shtunë me policinë britanike.

 

Teksa brohorisnin “liri”, qytetarët u shprehën kundër masave bllokuese.

 

Në Liverpool dhe Ipsëich u arrestuan disa protestues, ndërsa tre u morën në paraburgim.

 

Policia dënoi protestën e tyre, duke shtuar se po rrezikohet përhapja e virusit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *