200 tregtarë të tregut te veshjeve të përdorura, kanë reaguar ashpër paraditen e sotme, sepse bashkia e Korçës, nuk i lejon të vazhdojnë punën ne tregun e ri. Ata thonë se pavarësisht formalizimit, nuk kanë tërhequr ende niptin përkatës. Ata nuk janë lejuar të nisin punën nga forca të policisë bashkiake dhe zyrtare të këtij tregu. Tregtaret shprehen se ata janë taksapagues të rregullt pavarësisht punës dhe fitimeve të pakta. Nga ana tjetër drejtor i te ardhurave në Korçë, Kletjon Kita, thekson se këta tregtarë pavarësisht se janë formalizuar ende nuk kamë tërhequr niptin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *