Tregtarët në Durrës që shesin veshje të përdorura, kanë protestuar këtë të premte para bashkisë kundër informalitetit. Ata kanë kërkuar që bashkia të marrë masa dhe të mos lejojë tregtarët e tjerë, te cilët shesin në rrugë dhe trotuare, pasi sipas tyre është një aktivitet i paligjshëm qe dëmton konkurrencën. Ata kanë zhvilluar një takim me kreun e policisë bashkiake, i cili u ka premtuar se nga dita e nesërme, nuk do të ketë më tregtarë të palicencuar që shesin në vende, te cilat nuk janë miratuar si tregje nga ana e bashkisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *