Subscribe

Drejtuesit e mjeteve taksi 4+1 në Shkodër e nisën ditën me protestë.

 

Ata thone se prej vitesh  po përballen me konkurencën e pandershme që po i çon drejt falimentit dhe kërkojnë që policia bashkiake dhe ajo e shtetit të luftojnë informalitetin.

 

 “Informaliteti në radhë të parë, vendet e makinave se ne vijmë këtu dhe nuk kemi ku të rrimë. Na i zënë gjithmonë.”

 

Taksistët thonë se janë  taksapagues të rregullt ndaj kërkojnë që strukturat vendore dhe qëndrore të reagojnë.

 

“Ne paguajmë 10 mijë lekë taksa, a ka mundësi të marrim një zgjidhje për këtë situatë. Pushteti vendor duhet të reagojë. Është e disata herë që ankohemi për këtë gjë”.

 

Protesta të tilla drejtuesit e këtyre mjeteve kanë zhvilluar edhe herë të tjera, si dhe janë pritur në takime nga përfaqësues të pushtetit vendor dhe policisë, por zgjidhja ka munguar.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *