Subscribe

Mijëra studentë nga Universitetet Publike në rrethe kanë mbështetur kauzën e tyre kundër tarifave vjetore të studimit dhe tarifave për provimet e mbartura,  proteste që u nis nga studentet në Tiranë.

 

Këtë të enjte shtrirja e protestes ka qënë e madhe dhe ka përfshire masivisht Universitetet në Korcë, Elbasan dhe Durrës.

 

Ata nuk kanë pranuar të futen në auditore përsa kohe nuk ka një përgjigje për kërkesat e tyre bazike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *