Edhe në qytete të tjera të vendit pati protesta për rritjen e çmimit të naftës. Me pankarta në duar, qytetarët u grumbulluan në rrugët kryesore.

 

Në Lezhë, nuk munguan as përplasjet me uniformat blu.

 

Banorët e Klosit dhe Bulqizës bllokuar rrugët nacionale.

 

Të indinjuar, ata u shprehen se do ta përshkallëzojnë protestën, pasi rritja e çmimeve ka ndikuar në xhepat e familjeve të tyre.

 

Përveç naftës, rritja e konsiderueshme e çmimeve të produkteve të shportës bëri bashkë qytetarët në qendër të Pogradecit, të cilët thanë se nuk arrijnë dot të përballojnë jetesën.

 

Kryetari i Konfederatës së Sindikatave të Pavarura, Kol Nikolla, tha se nëse qeveria nuk reagon, sindikata do të përdorë të gjitha format deri në realizimin e kërkesave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.