Masat shtrenguese për të parandaluar përhapjen e pandemisë kanë shkaktuar reagime të forta nga mijra.

Qytetarët  mbushën rrugët e qyteteve gjermane për të kundërshtuar  kufizimet anti-Covid.

Me pankarta në duar demonstruesit kërkuan heqjen e masave, ndërkohë që nuk janë regjistruar përplasje.

Në Los Angeles të Shteteve të Bashkuara qytetarët kanë gjetur një tjetër mënyrë për të shprehur pakenaqësinë e tyre ndaj masave.

Në menyrë demonstrative ata janë futur nëpër qëndra tregtare pa maska mbrojtese dhe pa respektuar rregullat e distancimit fizik.

Këto proteste erdhën pasi disa shtete amerikane kanë njoftuar ashpërsimin e masave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *