Rreth 600 anëtarë dhe simpatizantë të Partisë Demokratike dega Vlorë janë nisur drejt kryeqytetit për protestën që do të zhvilloi sot opozita në orën 12:00.

 

Rreth 200 anëtarë dhe simpatizantë të Partisë Demokratike janë nisur nga dega e kësaj partie në Selenicë.

 

Përsa i përketë qarkut të Vlorës mësohet se janë nisur mbi 1000 antarë dhe simpatizantë drejt protestës. Organizimi në mënyrë private, me makinat e tyre personale duke u rregjistruar në degët e partisë në qark.  Janë nisur herët në mëngjesë për të shmangur bllokimin e rrugëve në kryeqytet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *