Protesta e se shtunës e paralajmëruar nga Partia Demokratike, ka mobilizuar policinë e shtetit dhe ka publikuar planin e masave për te siguruar tubimin. Rreth 1500 trupa policore do te angazhohen gjate ditës se shtune. RENEA, FNSH, patrullat Shqiponja dhe Antiterrori kanë kaluar ne gatishmëri. Gjithashtu do te angazhohen edhe punonjës civile, të cilët kanë si qëllim identifikimin e elementeve kriminale. Por policia thekson se, subjekti politik, Partia Demokratike, nuk ka njoftuar se kur do të përfundojë protesta, si dhe personat që do të flasin. Qarkullimi i automjeteve nuk do te lejohet nga kryqëzimi i bulevardit “Dëshmorët e Kombit”, deri te  bulevardin “Zhan D’ark” dhe po ashtu bulevardi “Bajram Curri”. Do te ndalohet parkimi dhe qëndrimi mjeteve në rrugën “Myslym Shyri” dhe atë “Ismail Qemali”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *