Subscribe

Këtë të dielë Hermes Nikaj i njohur me pseudonimin “Zogu i Tironës”, është shoqëruar nga policia bashkë me dy persona të tjerë.

 

Informacionet bëjnë me dije se në Nikaj akuzohet se në një qëndër estetike në kryeqytet shfrytëzonte vajza për prostitucion. Dyshohet se “Zogu i Tironës” ka qënë në rolin e menaxherit të cilët shrfytëzonin vajzat për prostitucion kundrejt pagesave të ndryshme ndërsa disa prej tyre i shfytëzonin si eskortë dhe në clubet e natës.

 

Ndërkohë sipas informacioneve “Zogu i Tironës”, përdorte qendrat estetike ku përveç shërbimeve që ofronin qendrat, klientëve u ofroheshin edhe marrëdhënie seksuale kundrejt pagesës 100-500 euro.

 

Hermes Nikaj është një ndër personazhet më të njohur pasi punuar si gazetarë në emisione mëngjesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *