Konfirmohet me koronavirus pronari i një bar-restoranti pranë Gjykatës në Elbasan.

Bëhet me dije se 46-vjeçari ka takuar të paktën 12 persona.

PO ashtu bëhet e ditur se janë edhe 4 personel mjekësor të tjerë në repartin radiografise iu është marrë tampon dhe priten rezultatet.

Kjo është vatra më e madhe e dyshuar e koronavirusit në Elbasan.

Dyshohet se 4 raste e fundit kanë lidhje me njeri-tjetrin në kete qytet.

Lokali i tij që ndodhet vetëm 10 metra larg Gjykatës së qytetit, është frekuentuar nga punonjës të policisë gjyqësore, gjykatës e prokurorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *