Pasi fitoi betejën në Gjykatën e Apelit në Tiranë rreth 1 muaj më parë, Xhelal Mziu, kryetari i Bashkisë së Kamzës, do të përballet me Prokurorinë ne Gjykatën e Lartë. Organi i akuzës ka bërë rekurs, duke kërkuar serish dënimin e Mziut per shpërdorim detyre. Më herët Prokuroria, kishte kërkuar që Mziut t’i hiqen të gjitha funksionet publike, si dhe të dënohet me 4 vjet burg. Po ashtu Prokuroria ka kërkuar dënim me nga 1 vit burg edhe për juristin e bashkisë Kamzës, si dhe drejtorin e tatimeve. Gjykata e Shkallës së Parë e dënoi Mziun me dy vite burg, por ky dënim u rrëzua nga apeli.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.