Prokuroria e Kukësit përplaset për çështjen e Fjolla Morinës. Drejtuesja e prokurorisë ka dalë kundër prokurorit të çështjes dhe kërkon që këngëtarja të gjykohet për trafik armësh në bashkëpunim me dy të tjerët Fisnik Syla dhe Fitim Muja.

 

Ndërkohë prokurori i çështjes ka ngritur akuzë vetëm për Fjollën për armëmbajtje dhe ka kërkuar pushimin për dy të tjerët.

 

Fjolla u arrestua në pikën kufitare të Morines, së bashku me Sylën dhe Mujën, pasi gjatë kontrollit të ushtruar, policia i gjeti një pistoletë me 23 fishekë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *