Subscribe

Bashkia  nis te paren dëgjese publike per projektin e Tetarit Kombëtar me artistet. Erion Veliaj ka shpjeguar me detaje gjendjen aktuale te teatrit referuar studimit te grupit teknik. Sipas inxhiniereve dhe arkitekteve godina dhe përbërja e saj rrezikon jetën e artisteve dhe publikut.

 

Erion Veliaj ka propozuar edhe zgjidhjen duke treguar se cfare do te sjelle per artistet projekti i ri.

 

Gjate dëgjesës publike artistet, aktore e regjisore kane shprehur opinionin e tyre pro dhe kundër këtij projekti.

 

Erion Veliaj premtoi se do te vijojnë dëgjesat per projektin e Teatrit Kombëtar, parashikuar per t’u ndërtuar ne zonën ku ai ndodhet aktualisht.

Po ashtu kreu i bashkisë kërkoi qe te krijohet nje grup negociator nga artistet per te qene pjese e  bisedimeve rreth projektit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *