Subscribe

Tirana prodhon mijëra ton plehra e mbeturina çdo dite, qe deri me sot, janë hedhur se bashku me vend depozitimin e Sharrës. Një projekt i posaçëm për këtë landfill sipas kryebashkiakut Veliaj, do te mundësojë ndarjen dhe riciklimin e mbetjeve para asgjësimit. Veliaj shtoi se projekti do të ulë ndotjen dhe do të hapë vende të reja pune. Sipas kryebashkiakut, përfitimet e qytetit nga ky projekt do te jene të shumta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *