Qemal Ajazi , 66-vjeçari nga Dibra i pasi dyshohet se prodhon mina me telekomandë dhe siguronte monicion luftarak për grupet kriminale, u njoh me masën e sigurisë në Gjykatën e Lezhës dhe u la në burg pa afat.

 

Çështja ndaj tij i kaloj për kopetencen Prokurorisë së Dibrës, pasi përsoni i vënë nën akuzë është nga Lura dhe sendet e kundraligjshme iu gjetën pikërisht në oborrin e baneses së tij në këtë zone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *