Procedohet penalisht kryetari i bashkisë se Pogradecit Eduard Kapri. Specialistet e seksionit për krimet, bëjnë te ditur se procedimi nisi pas kallëzimit te bere ne polici nga përmbaruesi Florian Beqaraj, i cili pretendon se është penguar dhe goditur nga Kapri, ne momentin qe ka shkuar ne bashki, për te ekzekutuar nje vendim gjyqësor për ndërmarrjen e Ujësjellës Kanalizimeve. Behet fjale per rikthimin ne detyre te Drejtorit te Ujësjellësit, Valter Gora, te shkarkuar nga kryebashkiku. Ky i fundit, ka mohuar te ketë goditur përmbaruesin Beqaraj. Ndërkohe, mësohet se janë sekuestruar pamjet e kamerave te sigurisë se bashkisë, pasi i gjithë debati është zhvilluar ne këto ambiente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *