Në shumë qendra në të gjithë vendin procesi i votimit nuk ka nisur dhe shkak për këtë është bërë problemi me pajisjen e identifikimit.

 

Ish kreu i PD së Kukësit Ibsen Elezi në një reagim për “Maratona Zgjedhore” në Vizion Plus u shpreh se KQZ duhet të kishte marrë masat më parë për këtë gjë.

 

Ai sugjeroi se më e lehtë do të ishte nëse vendi jonë do të kishte një pajisje identifikuese përmes retinës së syrit.

 

Nuk kërkon ekspertë të thelluar problemi i pajisjeve. Nuk e di pse nuk merren masat minimale. Kur hap një proce dhe përdor një mjet, mjeti nuk duhet të bëhet problem për procesin.

 

KQZ duhet të kishte marrë masat për të mos pasur probleme të kësaj natyre. Kjo është paaftësi e KQZ.

 

Idnetifikimi do ishte më e lehtë përmes retinës së syrit, sesa të shenjës së gishtit, e cila do ketë më tepër vështirësi për moshat e dyta e të treta që vijëzimin e gishtit nuk e kanë të qartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *