Këngëtarja Adele ka vendosur që të rikthehet më e fuqishme se asnjëherë më parë.

 

Ajo pritet që të publikoi këngën “Easy On Me” me 15 tetor. Në Twitter, Adele ndau një pjesë të vogël të këngës dhe të videoklipit.

 

Megahiti i saj “The Someone Like You” bëri që emri i saj dhe muzika e këngëtares të dëgjoheshin nga të gjithë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *