Inspektoriati Kombëtar për Mbrojtjen e Territorit vijoi këtë të hëne shembjen e hotel “Lubjanës” në zonën e plazhit në Durrës.

 

Vendimi për prishjen e objekteve te demtuara erdhi pas konstatimit se përbënin rrezik për jetën e njerëzve.

 

Një ditë më parë nisi puna për shembjen e pallatit te lagjja nr.6 dhe te hotel “Vila Verde”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *