Subscribe

Gjashtë ndërtesa janë shembur në Vlorë. IKMT ka rinisur aksionin ne terren per prishjen e objekteve të banimit 1 dhe 2 kateshe përgjatë Lungomares.

 

Pavarësisht paralajmërimeve te Inspektoratit te Mbrojtjes se Territorit, aksioni i kësaj te hëne ka hasur ne rezistencën e banoreve per te boshatisur shtëpitë. Madje, në disa raste është dashur ndërhyrja e forcave te rendit.

 

Banoret kane pretendimet e tyre per vlerën e shpronësimit.

 

Ketë radhe parashikohet prishja e 10 objekteve përgjatë plazhit te vjetër, nga rruga Transballkanike e deri ne pyllin e Sodës. Shembja e ndërtesave do të sjelle edhe zgjerimin e trotuarit me 5 metra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *