Ministria e Mjedisit i ka dhëne fund aktivitetit te paligjshëm te furrave te gëlqeres ne zonën e Fushe Krujës e Krujës. 30 furra janë prishur nga Inspektorati Mjedisor, pas rihapjes se tyre ne shkelje te plote me ligjin. Kryeinspektori Ergys Agasi deklaroi se do te vijojnë monitorimet ne terren per te ndalur çdo aktivitet te paligjshëm. Drejtues ne Ministrinë e Mjedisit u shprehen se pushteti vendor ne Kruje dhe policia e shtetit, duhet te kishin njoftuar për rihapjen e paligjshme te furrave nga subjektet private.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *