Anthony “AJ” Elfalak, 3-vjeçari që ishte zhdukur katër ditë më parë në shkurret australiane është gjetur dhe tani ndodhet pranë familjes së tij.

Fatmirësisht, vogëlushi nuk ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore.

Ai u vu re nga helikopterët e policies, teksa pinte ujë nga një përrua në pronën e familjes së tij në zonën rurale të Uellsit të Ri Jugor.

3-vjeçari ishte parë për herë të fundit në shtëpi të premten dhe familja e tij kishte frikë se mund ta kishin rrëmbyer. Por shpëtimtarët gjetën AJ në një breg lumi rreth 500 metra nga shtëpia e tij në pronën e madhe në Putty, në veri të shtetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *