Princi William  deklaron se të jesh prind është një sfidë më vete.

 

Ai jeton në një pallat mbretëror, ka një staf të tërë pas shpine që kujdeset për gjithçka, por kur vjen puna tek të qenurit baba është si gjithë të tjerët.

 

Ndërkohë në një konferencë në Londër dhe foli për të shkuarën, konkretisht kohën kur ishte një kapiten avioni dhe kjo ndikonte tek fakti që ishte prind.

 

 

“Lidhja mes punës dhe jetës personale më ka torturuar dhe nisa të ndihesha si kurrë më parë. Isha i mërzitur, shumë i dobët emocionalisht sidomos kur isha pranë familjes time. Ishte sikur merrja pak nga puna me vete në shtëpi. Ti përpiqesh të mos i ndash këto probleme me personat e familjes, por unë nuk ja dilja. Kam përjetuar gjëra traumatike dhe kjo ka prekur fëmijët”.

William është i pari anëtar i familjes mbretërore që flet hapur për probleme të tilla edhe pse në mënyrë të kujdesshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *