Një rrëfim tronditës nga Princi Harry. Ai zbuloi për emisionin “The Me You Can Not See” se vdekjen e mamasë së tij, Princeshë Diana, e kaloi me alkool dhe drogë.

 

“Kam pirë aq shumë alkoool sa ju mund ta pini brenda një jave. Jo sepse po argëtohesha, por sepse po përpiqesha të fshihja dhimbjen. Kisha sulme paniku, derisa Meghan më bindi të bëja terapi. Tani jam më rehat me trupin tim. Nuk kam më sulme paniku. Kam mësuar më shumë për veten time në katër vitet e fundit sesa në 32 vjet.”

 

Ai rrëfeu edhe se familja mbretërore refuzoi ta ndihmojë, kur Meghan Markle kishte mendime për vetëvrasje. Sipas Princit Harry, familja mbretërore u përpoq ta pengonte largimin e tyre nga Londra, por vendimi që morën iu dha atyre qetësi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *