Princi i Wellsit, Charles dhe dukesha e Cornwall kanë vizituar pas 17 vitesh Kosovën, pasi kanë qenë të ftuar në pritjen e ambasadës britanike me zyrtarët me të lartë të shtetit të ri në Ballkan. Çifti i familjes mbretërore është pritur me një ceremoni shtetërore ne aeroportin “Adem Jashari” nga presidentja Jahjaga. Ndërsa në ceremoninë e ambasadës, princi Carls dhe dukesha Kamila janë takuar dhe me kryeministrin Mustafa, presidentin e ardhshëm Thaçi dhe kryeparlamentarin Veseli. Te pranishëm në këtë ceremoni kanë qenë dhe përfaqësues të opozitës.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *