76 vjet burg në total, kërkoi Prokuroria e Krimeve të Rënda, per 7 të pandehurit e akuzuar si pjesë e rrjetit të trafikut të drogës nga Laguna e Vilunit në Shkodër drejt Italisë. Prokurori Behar Dibra, lexoi pretencën, ne baze te se çiles të gjithë te pandehurit, shpallen fajtor për akuzën e “Trafikut të drogës” në bashkëpunim, pasi tentuan të dërgojnë me skaf në Itali 780 kg hashash. Organi i akuzës kërkoi dënimin me 16 vite burg për Mikel Hoxhën, 14 vite për Indrit Rajën dhe për Ervis Sulon. Ndërsa, me 10 vite u kërkuan për Alfred Sylin, Leonidha Dhimijanin dhe Kristian Çokajn dhe 12 vite burgim për Mirjan Vitajn. Këta persona u arrestuan në muajt shtator-tetor të vitit 2014, pas një operacioni të policisë shqiptare në bashkëpunim edhe me policinë malazeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *