Subscribe

Ditën e nesërme, presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelensky pritet të flasë në Kuvendin e Shqipërisë.

 

Kryeparlamentarja Lindita Nikolla ka firmosur urdhrin për mbledhjen e seancës së posaçme. Bëhet me dije se seanca do të nisë në orën 11:00 dhe Zelelenky do të flasë nëpërmjet platformës Zoom.

 

Sipas urdhrit të Nikollës, Sekretari i Përgjithshëm ngarkohet për marrjen e masave për realizimin e infrastrukturës së nevojshme për realizimin e lidhjes direkte me presidentin e Ukrainës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.