Po zhvillohet mbledhja e Kryesisë së PS pa telefona ku po diskutohet lista me 10 kandidatura për President për t’u përzgjedhur më pas vetëm një emër.

 

Anëtarët, pasi i kanë fikur, i kanë lënë jashtë sallës celularët e tyre ku po zhvillohet mbledhja që drejtohet nga kryeministri Rama.

 

Pas mbledhjes kryeministri Rama do të bëjë publim emrin.

 

Gjatë ditës së nesërme emri do të shqyrtohet nga Komisioni i  Ligjeve , i cili do të vlerësojë kushtetueshmërinë dhe kriteret ligjore.

 

Në orën 18:00 do të nisë seanca e posaçme parlamentare për raundin e katër të zgjedhjes së Presidentit ku do të votohet emri I propozuar nga socialistët.

 

Presidenti zgjidhet me minimumi 71 vota”,

Leave a Reply

Your email address will not be published.