Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike do të mbajë takim ditën e nesërme, 19 Maj në orën 12:00.

 

Mbledhja do të zhvillohet në vijim të diskutimeve për procesin e zgjedhjes së Presidentit të ri të vendit.

 

Takimin e ka njoftuar me anë të një mesazhi kryetari Enkelejd Alibeaj.

 

“Të nderuar kolegë!
Duke kërkuar ndjesë për orën, në vijim të diskutimeve ne grup për procesin e përzgjedhjes së Presidentit, nesër në orën 12:00, në seli, do të zhvillojmë mbledhjen e rradhës së grupit për të diskutuar mbi ecurinë e deritanishme dhe sesi do të vijojmë me procesin.
Faleminderit!”, shkruan Alibeaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *