Institucioni i Presidentit është solidarizuar me personat që vuajnë nga autizmi.  Sot është 2 prilli, Dita Ndërkombëtare e Autizmit dhe Muaji i Ndërgjegjësimit mbi të.

Presidenti Bajram Begaj ka shpërndarë në rrjetet sociale një pamje të Presidencës, institucion që është solidarizuar në këtë datë me të gjithë ata persona që vuajnë nga autizmi.

“Presidenca i bashkohet Ditës Ndërkombëtare të Autizmit dhe Muajit të Ndërgjegjësimit mbi të”, shkruan Begaj.

Edhe Kuvendi organizoi veprimtarinë artistike “Autizmi Flet”, me rastin e 2 Prillit, Ditës së Ndërgjegjësimit Botëror për Autizmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *