Subscribe

Shqipëria do të mirëpresë në vjeshtë takimin e ministrave të jashtëm të europës, e po ashtu dhe tryeza të tjera që do të kenë në fokus integrimin europian dhe stabilitetin e rajonit.

 

Këto janë pjesë e kalendarit 6 mujor të punës që ka presidenca austriake e Bashkimit Europian. Ambasadori i Austrisë në Shqipëri, Johann Sattler vlerësoi dhe vendimin për negociatat.

 

Presidenca austriake e Unionit, sipas diplomatit të lartë, ka tre prioritete.

 

Ambasadori Satler vlerësoi reformat e deritanishme dhe rikonfirmoi mbështetjen e vendit të tij për integrimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.