Subscribe

Pranvera tashmë ka ardhur, por bashke me të edhe alergjitë e shumta. Specialistet thonë se fluksi i qytetarëve që kërkojnë ndihmë mjekësore është i lart, dhe pritet të rritet.

 

Përveç njerëzve që vuajnë nga astma kronike, specialistët tërheqin vëmendjen për rritjen e numrit të fëmijëve të prekur nga alergjitë.

 

Mjekët bëjnë thirrje, që kjo sëmundje të mos neglizhohet, pasi mund të sjellë komplikacione të rënda shëndetësore.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *