Kur ka mbetur edhe nje raund per pranimet ne shkollat e larta publike dhe private, Universiteti i Tiranës thuajse e ka mbyllur ketë proces. Rektori Mynyr Koni deklaron se 85% e fituesve kane bere zgjedhjen e tyre, ndërsa kërkesat per çregjistrim janë te pakta, vetëm 20 largime.

 

Ne 15 shtator nisin aplikimet per  kuotat e mbetura bosh ne te gjithë universitete publike dhe private. Ndërsa ne 1 tetor deri ne 14 tetor zhvillohet raundi i dyte i regjistrimeve.

 

Ketë vit degët me te kërkuara si mjekësia dhe drejtësia i mbyllen regjistrimet qe diete e para te këtij procesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *