Arrestohen ne Prishtinë dy shtetas kosovare, te dyshuar se kane qene pjese e shtetit islamik për me shume se një vit. Ata u ndaluan ne aeroport, ndërsa ktheheshin nga Lindja e Mesme përmes Stambollit. Te arrestuarit kane qene nen hetim nga Departamenti kundër Terrorizmit dhe Prokuroria Speciale. Kosova është përballur qe ne vitin 2012 me rastet e para te largimit te qytetareve te saj ne Siri. Qe nga viti 2013, janë hetuar mbi 180 persona te përfshire ne vepra qe lidhen me terrorizmin dhe rreth 90 janë arrestuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *