Një gardian burgu përfundon ne pranga për trafik droge. Elton Lala 29 vjeç, punonjës ne paraburgimin e 313-es u arrestua ne flagrance,  ndërsa po dorëzonte një ngarkese ne zonën e Farkës. Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani beri te ditur shkarkimin tij nga detyra dhe deklaroi se ky punonjës duhet te vihet para ligjit. Mbi 29-vjeçarin rendon akuza e shitjes se lendeve narkotike. 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *