6 doganiere në Kukës janë arrestuar, si dhe katër të tjerë janë shpallur në kërkim pasi akuzohen për shpërdorim detyre. Të arrestuarit janë Ndriçim Ademaj, Binak Halilaj, Afrim Jonuzi, Resmi Fejzo, Elson Basha, dhe Kasem Maksuti. Arrestimi i tyre u bë pas informacioneve se këta persona gjatë ushtrimit te detyrës, nuk kanë kryer veprimet doganore ndaj një mjetit, i cili kishte me vete një sasi prej 226 bidona të mbushur me lëng, i dyshuar si ujë për bateri. Ky automjet dyshohet se ka kaluar kontrabandë përmes Doganës së Morinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *