Një vjeçar është arrestuar në Kurbin pasi ishte dënuar me 4 vite burg në qershor 2018.

Bajram Hidri, 27 vjeç, banues në Vinjollë të Kurbinit u prangos pikërisht në këtë fshat.

Ai ishte akuzuar për veprat penale Kultivimi i narkotikëve”, Kryerja e veprave penale nga organizatë kriminale” dhe “Grup i strukturuar kriminal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.