Ditët e vështira të muajit ndryshojnë në shkallën e intensitetit të dhimbjes për çdo grua, megjithatë, ajo që është e zakonshme për çdo trup të seksit më të bukur është se ndjesia e padëshiruar ju nxjerr jashtë planit tuaj. Përqendrimi nuk është kurrë i njëjtë në punë, ushtrimet marrin ritme të ndryshme, ndërsa një nga pjesët e përditshmërisë që ndikohet dukshëm është gjumi.

 

Pavarësisht nëse gjatë ditës arrini të mashtroni dhimbjen përmes aktiviteteve, çajrave, madje edhe ilaçeve kundër dhimbjeve, kur vjen koha për t’u shtrirë dhe për t’i dhënë trupit tuaj paqen e dëshiruar, kjo periudhë sigurohet që të bëjë të ndjeshme praninë e saj.

 

Pra, nëse po pyesni veten nëse ka një pozicion ideal për të fjetur për të shmangur rrjedhjet dhe për të qetësuar dhimbjet, përgjigja është: Po!

 

Shumë pretendojnë se gjumi në shpinë ndihmon me problemet muskulatore, megjithatë nuk garanton shumë lehtësim. Në vend të kësaj, pozicioni i fetusit funksionon si një balsam në trupin tuaj që dhemb.

 

Në këtë mënyrë parandalohen aksidentet e vogla, të cilat zakonisht ju bëjnë pis, dhe kthimi anash, afrimi i gjunjëve te gjoksi ju lehtëson menjëherë.

 

Sido që të jetë, në asnjë rrethanë nuk duhet të flini me fytyrë gjatë këtyre ditëve, për të mos ushtruar më shumë presion mbi mitrën tuaj.

 

Tashmë ka mjaftueshëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *