Subscribe

Autoritetet shqiptare dhe ato spanjolle kanë zhvilluar një askion policor në Elbasan.

 

Mësohet se, policia ka hyrë në një biznes afër stadiumit “Elbasan Arena”.

 

Dyshohet se gjatë këtij aksioni është sekuestruar një “call center”.

 

Ndërkohë, janë lëshuar disa urdhër-arreste për disa shtetas të huaj bashkëpunëtorë në biznes të paligjshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *