Forca të shumta policore, pjesë e të cilëve Forcat Speciale, kanë ushtruar kontrolle në Fier, Patos e Roskovec mbrëmjen e kësaj të shtune.

 

Prani e shtuar e uniformave blu është vënë re në hyrje e dalje të qytetit të Fierit, si dhe në akse të tjerë në qytet.

 

Qëllimi ka qenë kontrolli i personave në kërkim, atyre që mbajnë armë pa leje e që mund te transportojnë lëndë narkotike.  Në fokus të kontrolleve kanë qenë edhe personat në kerkim, të përfshirë në vepra të ndryshme penale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *