Parandalohet një vjedhje me armë ne nje fshat te Lushnjes.

 

Autoret kane mundur te largohen me një automjet me targa të falsifikuara, duke përfituar nga errësira, por u ndoqen nga policia.

 

Ata kane braktisët automjetin ne nje rruge qe lidh Lushnjen me Peqinin mirepo, u identifikuan dhe u shpallën në kërkim nga Policia.

 

Gjate operacionit “Parandalimi” u shpallën në kërkim shtetasit Renato Çala, Florenc Tatoshi dhe Bukurosh Mukja.

 

Pervec makines, eshte sekuestruar nga policia edhe nje sasi fishekesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *