Policia e Korçës ka shtuar shërbimet për sezonin veror dhe mbarëvajtjen e sigurisë për festat.

 

Jo pak por 200 forca policie kanë kalur në shërbim 10 orë me patrullime në sektorë të ndryshëm, bëjnë me dije burime nga Drejtoria rajonale.

 

Policia e rendit, ajo rrugore dhe objekteve kontrollojnë të gjithe qarkun dhe kanë shtrirë shërbimet në të gjithë Qarkun e Korçës gjatë këtij sezoni të verës.

 

Këto masa janë ndërmarë  për të përballuar fluksin e lëvizjeve.

 

Mësohet se janë shtuar me 30 për qind patrullat e rendit dhe rrugores.

 

Akoma me tej, për të përballuar këtë situatë me pushues dhe ardhjet e emigrantëve, përfshi këtu dhe  festat e këtyre ditëve,  çdo punonjës police punon edhe dy orë më shumë nga orari zyrtar.

 

Këto shërbime të përforcuara të policisë pritet të vazhdojnë deri në fund të sezonit veror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *