Operacioni i policise se Korces ne bashkepunim me hetimin tatimor i shtrire ne gjithe qarkun juglindor për verifikimin e nipteve për të gjitha pikat e basteve dhe lojërat e fatit.

 

Sipas te dhenave po kontrollohen keto biznese pas dyshimeve se kane deklaruar mbyllje fiktive duke shmangur detyrimet nderkohe qe vazhdojne te ushtrojne aktivitetin e tyre.

 

Sipas burimeve të policisë deri tani jane kontrolluar 200 biznese me 4 grupe që punojnë në terren.

 

Forcat blu sqarojnë se ka pasur sekuestrime te makinave te lojrave te fatit por edhe ekraneve te vendosura ne lokale ku luhen baste sportive.

 

Aksioni do te vazhdoje deri në fund te muajit qershor. Efektivet e policisë po kryejne kontrollet në terren nderkohe që në bashkepunim me hetimin tatimor bëhet edhe verifikimi i të dhënave dhe deklarimeve nga ana e këtyre bizneseve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.