Një efektiv policie në Tiranë është infektuar me koronavirus. Ai ka shfaqur simptoma të COVID-19 se bashku më nënën dhe vajzën e tij.

Efektivi i policisë i është nënshtruar testit dhe ka rezultuar pozitiv.

Burime për Vizion Plus konfirmojnë lajmin dhe bëjnë të ditur se po gjurmohen të gjithë personat që mund të kenë pasur kontakt me të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *