Dy policë në Romë e kaluan turnin e natës duke kryer seks në makinën e shërbimit.

 

Çifti,  ai rreth 50 dhe ajo rreth 40 vjeç, ishin caktuar për të patrulluar, por të dy harruan punën dhe ju dorëzuan pasionit.

 

Por, siç raportojnë mediat italiane, radioja e e punës ishte lënë gabimisht ndezur, duke regjistruar të gjithë momentin intim.

 

Çdo gjë u dëgjua nga kolegët e tyre. Kjo natë e “cmendur” u kushtoi shtrenjtë dy policëve, për të cilët është hapur një hetim.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *